top of page

Stokvormweekend

 9 - 10 maart  2024

De stok is het oudste wapen ter wereld en wordt in China de grootvader van de wapens genoemd. Bewegen met een stok is een heel dynamische vorm van tai-chi, je hele lichaam komt in actie. Spanningen in nek en schouders kunnen oplossen bij regelmatig oefenen.

Het zijn intensieve weekenden, we gebruiken veel tijd om stokvorm te oefenen. Voor gevorderden is er ook een vorm in tweetallen. Naast de vormen komen basisbewegingen en duo oefeningen aan bod. Iedereen kan meedoen, je krijgt les op je eigen niveau en tempo.
De stok waarmee je werkt heeft ongeveer de lengte van je lichaam. We oefenen buiten, aan het Wad of op ons terrein. Stokken zijn aanwezig.

Het weekend is van zaterdag 11.00 tot 18.00 uur en van zondag 10.00 tot 15.00 uur.

 

De bijdrage is 225 euro, inclusief 2 x lunch, koffie en thee.

Alleen meedoen op zaterdag kan voor 125 euro, of op zondag voor 100 euro.

Overnachten kan bij de vele B&B's in de omgeving. Mogelijk kan ik bemiddelen in carpoolen. Mocht je hierover meer informatie of hulp willen, hoor ik het graag.

Aanmelden kan via de contactpagina per mail, telefonisch of WhatsApp.


 

reacties van een deelnemers:

Jaren heb ik weekenden en workshops stokvorm beoefend bij Frank. Super leuk om dit te leren zowel de solo als duo vorm. Ik heb het altijd ervaren als 'n aanvulling op m'n taichi en persoonlijke ontwikkeling, maar het was vooral erg gezellig! 
Dankjewel Frank voor de mogelijkheden die je bied om deze vorm te beoefenen!
Evelien. 

Heerlijk om aan het wad de stokvorm te beoefenen! De lessen zijn uitdagend en op maat en maken me enthousiast om thuis te gaan oefenen. Frank heeft veel ervaring en weet dat heel goed over te brengen met aandacht voor het niveau van alle deelnemers. De sfeer is zeer gemoedelijk en relaxt (afgezien dan van het oefenen waarbij je hele lijf in actie is :-), het eten is heerlijk, de omgeving stil en ruim, kortom een echte aanrader!

Bernhard de Vries

bottom of page