top of page

Op dit moment zijn er geen stokvormweekenden. Mail me indien je interesse hebt.

Het zijn intensieve weekenden, we gebruiken veel tijd om stokvorm te oefenen. Je kan een groot deel van de vorm leren. Voor gevorderden is er ook een vorm in tweetallen.

Iedereen kan meedoen, je krijgt les op je eigen niveau en tempo.

Een weekend is van zaterdag 11.00 uur tot zondag 15.00 uur. 

De bijdrage is 200 euro, inclusief slapen en eten. Aanmelden kan via de contactpagina.

stokvorm

 

Stokvorm beoefenen is een unieke sensatie, het hele lichaam komt in actie. Je leert te bewegen als een parelsnoer met een lange stok van ongeveer je eigen lichaamslengte. Stokvorm is een dynamische vorm van tai chi en fijn om buiten te beoefenen. Iedereen kan meedoen. Bij regelmatig oefenen blijven je nek en schouders soepel en ontspannen. De stok is het oudste wapen ter wereld en wordt in China de grootvader van de wapens genoemd. Deze workshop is ook leuk voor tieners!

Bij ons kan je een DVD kopen met de stokvormen door ons uitgevoerd (tevens met opnames van tai chi-, qigong en zwaardvorm). De meeste opnames staan nu ook op You Tube en vind je onder mijn naam, Frank de Rijk.

Op verzoek geef ik workshops aan groepen o.a. voor teambuilding. 

reactie van een deelnemer:

Heerlijk om aan het wad de stokvorm te beoefenen! De lessen zijn uitdagend en op maat en maken me enthousiast om thuis te gaan oefenen. Frank heeft veel ervaring en weet dat heel goed over te brengen met aandacht voor het niveau van alle deelnemers. De sfeer is zeer gemoedelijk en relaxt (afgezien dan van het oefenen waarbij je hele lijf in actie is :-), het eten is heerlijk, de omgeving stil en ruim, kortom een echte aanrader!
 

Bernhard de Vries

bottom of page