top of page

reacties van deelnemers aan de weekenden

Frank heeft een hele fijne energie en aandacht voor iedereen afzonderlijk en als geheel. Met zijn tips wil je thuis graag verder oefenen. 

Ook een prachtig verdiepend 3-kr8en weekend ervaren en een ontzettend bijzonder nachtelijk uitstapje naar het Wad beleefd.

Mijn dank is groot en kom gauw weer langs zodra ik in de buurt ben!

Mike.

Een heerlijk ontspannend, inspannend en hartverwarmend qigong-weekend achter de rug aan het prachtige wad. 
Bedankt Frank voor deze inspirerende dagen en ook Gerrie voor de geweldige gastvrijheid. 

Geesje Dam.

Het was een heel fijn weekend met een afwisselend programma, veel aandacht voor elkaar en heerlijke biologische maaltijden. En dat allemaal op een prachtige plek aan het wad!

Hartegroet,

Annemarijne Hoekstra, Leeuwarden.

"Een weekend werken aan jezelf met mooie mensen om je heen.  Laten gebeuren wat er gebeurt, zonder tijdsdruk, verplichtingen en opsmuk. Door middel van Tai Chi, Qigong, Stokvorm, Tarotkaarten en (klankschaal en geleide)meditaties op onderzoek door je lichaam. Leren waar je aan kan denken om het zinken aan te leren: met zachtheid, ruimte creërend en komend in de flow met als reden... ontspanning van de spieren en innerlijke rust".

Er is genoeg ruimte voor heerlijk biologisch, vegetarisch eten, voor genieten van de mooie omgeving en voor het hebben van goede gesprekken.

Gerry en Frank, jullie gastvrijheid in en rond het oude schoolgebouw is als een warme deken….Ik heb ervan genoten, bedankt!” 

Jolanda.

Mijn geest is sterk aan het worden door de Tai Chi voel ik, echt te gek.

Het heeft mij zo goed gedaan die dagen bij jullie, zeer waardevol en leerzaam. En ook een opening naar mijn binnenwereld, daar ben ik jullie zeer dankbaar voor. Het weekend bij jullie heeft mij een enorme lift gegeven, zoveel ideeën !!!

Florence, 25 december 2017

Het weekend van 7-8-9 oktober ben ik naar Friesland geweest voor een sessie van Tai chi & Qigong. In de mooie omgeving van Friesland nabij het wad staat een oude verbouwde school in St. Annaparochie waar het plaats vond.  Daar werd ik gastvrij ontvangen door Frank en Gerrie die het gehele weekend met veel liefde en overtuiging begeleidden. Het thema was ‘aanwezig zijn’. Bij jezelf naar binnen gaan, voelen wat je voelt en daarop vertrouwen. Durf het te ondergaan, je krijgt wat je aankunt.

Onze gedachten dwalen meestal af naar wat we allemaal nog willen gaan doen, dat leggen we onszelf op. Daardoor vergeten we ons innerlijke gevoel. Door meditatie en oefeningen probeerden we te bereiken dat onze gedachten niet afdwaalden. Ook werkten we met Tarot kaarten. ’s Morgens wandelden we al op tijd naar de dijk bij het wad om met stokken te werken. We kregen als cadeau: prachtige natuur met mooie luchten en koeien in de mist.

Het weekend sloten we af met een meditatie door Gerrie. Het naar binnen gaan naar je innerlijke kind, wat voor mij moeilijk was. Tijdens deze meditatie gebeurde er iets waardoor ik mijn innerlijke kind in mijn hart kon sluiten. Het was een openbaring en gaf me een ongelofelijk fijn en blij gevoel. Hardop kon ik tegen mezelf zeggen: “Ik hou van je, je mag er zijn, je mag zijn zoals je bent, het is goed zo.” Dat was voor mij een puzzelstukje dat op zijn plaats viel.

Yvonne 2016

Door met elkaar in 'n prachtige natuur oa.. taichi (met en zonder stok) qigong te beoefenen met tussendoor n goed gesprek en genietend van heerlijke maaltijden, werd het weekend van 7-9 okt. er één vol inspiratie en verdieping met 'n lach en 'n traan.

Dank jullie wel !!!!

Lieve Groet, Evelien

bottom of page